Tyyli ja ulkonäkö. Vaikka mä en seuraa muotia käytännössä lainkaan (leggingsit, tunikat, hiustenpidennykset ym. = hyi!), ni tietyllä tavalla oon aika tarkka siitä, miltä mä näytän. Vaatekaapista poikien vaatteet täyttää noin 80% ja ne loput "tyttömäiset" on myös hyvin androgyynejä ja/tai poikamaisia vaatteita. Määritelmä "ne loput" sisältää siis sukat ja alusvaatteet, topit sekä muutaman t-paidan ja hupparin. Mulla ei oo mitään "periaatteellista" syytä käyttää poikien kuteita, vaan siihen on aika monta hyvää syytä.

 

1. Laatu. Oman kokemuksen mukaan likkojen kuteet ei vaan kestä. Perus H&M:n tai Onlyn t-paita kestää käytössä hyvänä vuoden. Ehkä.

2. Ulkonäkö. Likkojen vaatteet vammaa. Joko vikana on kamala printti, kummallinen muotoilu (esim. paidassa jotku lepakkohihat, WTF??) tai väri. Murretut ja pastelliset sävyt IHAN MISSÄ VAAN on oksennus. Ja mitä on tapahtunu vanhoille perusväreille, miks kaikki on jotain sinapinkeltasta, purppuraa tai helmenharmaata? Tai puhumattakaan sesonkiväreistä. Jos syksyn 2010 muotivärinä on violetti, niin jumalauta se väri pitää sitten tunkea ihan kaikkialle! Yritä löytää sit kaupasta vihreä toppi. Angst.

3. Käytännöllisyys. Likkojen paidat on liian lyhyitä, pitkähihaset lyhyitä JA lyhythihaisia ja housut liian kireitä ja matalavyötäröisiä. Mä tykkään, että vaatteet peittää, eikä niitä tarvi olla jatkuvasti repimässä ylös/alas. Yritä sitten löytää naisten vaatteista t-paita, joka ei pääty vähän navan alle. .__.' Lisäksi poikien vaatteet istuu huomattavasti paremmin.

Koska kuva kertoo enemmän, ku tuhat sanaa, ni tsek this. :)

 

Jalassa luottopakit, Jack&Jonesin farkut. Pari vuotta vanhat, maailman parhaat. Warpin t-paita on jees ja villasukat on ihan parhaat, ne kaivetaan heti esiin, ku lämpötila laskee alle 15 asteeseen. :D Koruina normaalit; musta nahkaranneke ja PUMAn kello.

 

Duuniedustus :D L.Brador ja Blåkläder toimii parhaiten.

 

- S